Moi,

vuoden ensimmäisenä suurempana tapahtumana ESATKY on mukana järjestämässä yhdessä Tietotekniikan Liiton kanssa Yhteentoimivuutta avoimesti – seminaaria. Voit lukea siitä tarkemmin ESATKYn ja TTL:n sivuilta. Ajankohtana on siis 16. helmikuuta. Kun lisäksi avoimen datan osalta on tehty maan laajuisia muutoksia, näemme varmaan myös ko. alueella uusia sovelluksia. Tervetuloa mukaan seminaariin!

Uusia päivityksiä tulossa

Vuosi 2012 on polkaistu IT-alalla myös käyntiin ja tälle vuodelle on monia muutoksia tulossa. Saamme Nokian Windows-puhelimen helmikuun alussa Suomen markkinoille. Monille niin tuttuun Nokia eri mallien Symbian-puhelimiin tulee helmikuussa Annan jälkeen Belle-päivitys. Näemme sitten mitä muutoksia molemmat tuovat erityisesti yrityskäyttäjille. Sekä kuluttajille että yrityksiin vaikuttaa ensi jouluna viimeistään lokakuussa 2012 ilmestyvä Windows 8. Tähän liittyen laitoimme ESATKYn sivuille kyselyn johon vastauksia tulikin jo ennen vuoden vaihdettakin.

Osallistu kyselyymme:

Loading

Mikä olisi hyvä Kunnon viikonloppu kohde?

Kiitoksia äänestä!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

Jutellaan ja keskustellaan lisää, niin sosiaalisesti kuin virtuaalisesti.

Terveisin Jari, pj

PS: jos tarvetta videoesityksen taltioimiseeen ja näyttämiseen sen esimerkiksi nettisivujen kautta, ESATKYn kautta onnistuu myös. TTL:n kautta olemme saaneet tunnukset. Kysy lisää johtokunnan jäseniltä ko. asiasta.