Tammikuun tervehdys,

emme ole vieläkään saaneet lunta Etelä-Karjalaan tammikuun alussa 2014 mutta ESATKYn johtokunnan osalta on jo ehditty pitää ensimmäinen kokous. Kävimme läpi vuoden 2014 toimintasuunnitelmaa ja sen osalta erilaisia käytännön asioita. ESATKYn vuoro on järjestää syksyllä lähiyhdistysten, ITKY, MITTY ja KYTKY, kanssa syysolumppialaiset. Juttelemme hieman normaalisti poikkeavasta tavasta ensin heidän kanssa ja katsotaan millä konseptilla se toteutetaan.

Tiedotteen artikkelikuvassa on muutaman NHL-joukkueen pelipaidan kuva:

ESATKYn_pelipaidat_2014

Mitä tarkoittaa?

ESATKYn osalta uusien pelipaitojen hankintaa suunniteltiin ja siitä virisi keskustelu asian tiimoilta. Sponsoroituja paikkoja (lue: tyhjää tilaa) on lyhythihaisessa paidassa alkuun tosi paljon jäljellä, ainoastaan ESATKYn viime vuonna uusittu logo ja kaksi eri sinistä on varattu. Palaamme asiaan tarkemmin mutta johtokunnalta voi kysellä asiasta lisätietoa.

Haluatko logon uusiin paitoihin?

Kevään aikana suunnitellaan uusia paitoja eri tarkoituksiin. Tässä hieman historiasta poimittuja versioita:

[rev_slider sahlypaidat]

Aika rientää naamakuvienkin perusteella….

Kysy lisää johtokunnan jäseniltä asiasta, suunnittelutyö alkanut jo.

Miten TTL muuttuu ja mitä vuonna 2014?

yleisinfoa uudistuksesta löytyy TTL:n omilta sivuilta linkistä http://www.tivia.fi/uudistus.

TTL:n osalta on edessä haastava vuosi 2014. Keväällä käyttöön tuleva uusi TTL:n uusi nimi, TIVIA, pyrkii korostamaan jatkossa entistä vahvemmin sitä, että jäsenet ovat tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisia. Samalla TIVIA  uudistaa ilmettään ja osoittaa tulevinakin vuosina olevansa suunnannäyttäjä tietotekniikan alalla. Ja samalla olisi houkuteltava uusia jäseniä vaikka tietotekniikkaa “arkipäiväistyy” ja työnantaja ei maksa monenkaan jäsenmaksua kuten 80- ja 90-luvulla oli ATK-alalla tapana.

ESATKYn osalta jalkautamme toimintasuunnitelman asioita ja toteutamme käytännön jalkatyötä mahdollisuuksien mukaan. Logo on uusittu viime vuotisen 40-vuotisen taipaleen kunniaksi. Ja nyt sitten ESATKYn paitoihin sponsorineuvottelut omien kontaktien kanssa käyntiin, eikö vaan? Ja tervetuloa osallistumaan toimintaan eri toimikunnissa.

Tästä jatketaan ja toivottavasti tulee nopeasti lunta tupaan!

terveisin Jari , ESATKYn pj

PS: Mobiilinäkymät ESATKYn sivuista kesältä 2013 ovat alapuolella. Käy katsomassa nykyistä näkymään, olemme TAAS uudistuneet joulupukin kontin mukana tuomien uusien laitteiden tuen myötä, eikö vaan?

Apple iPhone Nokia Lumia 920
iPhone_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista
Lumia_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista