Helmikuun tervehdys,

emme ole kuulleet Tivian suunnittelemasta Road Show – kiertueesta alkuvuodelle 2015 mitään joten järjestämme yhdessä jonkun muun paikallisen organisaation kanssa seminaarin ajankohtaiteisesta ATK-aiheesta.

Tekniikka kehittyy – kehitymmekö mekin?

Uusi vuosi tuo aina tullessaan lisää haasteita mutta myös mahdollisuuksia. Uudet teknologiat kehittyvät vinhaa vauhtia, mikä vaatii it-ammattilaisilta paljon. Osaamista on pidettävä jatkuvasti yllä, uutta pitää oppia ja vanhoja taitoja päivittää.

Mobiililaitteita ja sosiaalista mediaa käytetään kuitenkin uudella tavalla ja anonyymisti. Näin yritykset haarukoivat niin passiivisia osaajia eli henkilöitä, jotka eivät oikeastaan etsi uusia töitä, mutta saattavat periaatteessa kuunnella ehdotuksia.

Koulutuksen merkitys kasvaa

IT-ala odottaa yritysten katseiden kääntyvän koulutukseen ja työnohjaukseen vuonna 2015. Näin käy varsinkin nuoren millennium-sukupolven kohdalla. Uusien taitojen opettaminen on investointi tulevaisuuteen. Nuori oppii asioita, joista on hyötyä koko työuran ajan. Nykyisestä millennium-väestä tulee huomispäivän mentoreita, eikö vaan?

Mitä ESATKYn osalta keväällä 2015?

Verkkokauppa, Big Data, Windows 10, pilvipalvelut, responsiivisuus, mm. nuo ovat aiheita joiden osalta käydään kevään seminaarinaiheiden osalta keskustelua.

Seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä!

Terveisin Jari