Tammikuun tervehdys!

ESATKYn osalta sääntömääräinen vuosikokous ja pikkujoulut pidettiin joulukuussa. Samalla käytiin läpi budjetti vuodelle 2017 ja ESATKY vuoden 2017 toimintasuunnitelma. Ja kuten olen pari viimeistä vuotta kertonut, edelleen ESATKYn sivuilla infoa mikäli selaimesi ja/tai tietokoneesi on vanhaa versiota. Saat www.esatky.fi sivuille tullessasi infoa mikäli käytät esimerkiksi vanhaa selainta. Tarkista samalla jos oma www-sivustosi ei jostain syystä edelleenkään taivu kunnolla tablettien ja älypuhelimien näytölle. Olemme itse asiassa siirtyneet pystysuoriin nettisivuihin, enemmistö katsoo puhelimestaan nettiä pystysuoraan ja Instagram tästä erinomainen esimerkki kuten lehtien nettiversiotkin.

Luitko jo Tivia News 2/2016 digiversion?

Instagram – toimii vain PYSTYsuoraan!

Mitä vuonna 2017?

Video on se mihin nyt mennään. Perinteisten videoiden lisäksi reaaliaikaiset videopalvelut tulevat siten kasvattamaan räjähdysmäisesti suosiotaan.

Eiköhän sosiaalinen media eri muodoissa ole se mikä vaikuttaa eniten. SOME on tulevana vuonna isojen myllerrysten alla. “Sosiaalisuus”, mitä se eri henkilöille tarkoitttaakan, tulee muuttamaan markkinoinnin lisäksi muitakin liiketoiminnan osa-alueita, kuten myyntiä.

Summa summarum: digitaalinen maailma reaaliaikaistuu juuri niin pitkälle kuin vain suinkin mahdollista. Teinien jälkeen nuoret aikuiset, aikuiset, eläkeläiset, osin jopa ala-koululaiset seuraavat perässä, ja siirtyvät livestriimaus-palvelujen pariin.

Periscope toimii Twitter-tilin kautta

Itse ennustan vielä lisäksi Google+ palvelun alasajoa tai sen muuttumista Youtube-videoiden suuntaan ja reaaliaikaiseen sijaintitietoon perustuvaan paikannukseen keskittyväksi toiminnaksi. Googlella on lihaksi muuttaa myös suuntaan, sen olemme monesti aikaisemminkin nähneet, eikö vaan?

Mitä ESATKYn osalta vuonna 2017?

Verkkokauppa, Tivian roadshow, Venäjän kauppa?, tietoturvaan liittyvä seminaari? Mm. nuo ovat aiheita joiden osalta käydään seminaarinaiheiden osalta läpi.

Seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä!

Kunnon Viikonloppu 2017 – kerro mitä haluat!

laita palautelomakkeella oma ehdotuksesi. Kunnon Viikonloppu on paikallinen tapahtuma tänä vuonna, vuonna 2016 oli Berliinin matka.

Hyvää talvea ja kevään odotusta kaikille!

Terveisin Jari, ESATKYn puheenjohtaja