Tammikuun tervehdys!

ESATKYn osalta sääntömääräinen vuosikokous ja pikkujoulut pidettiin joulukuussa 2017. Samalla käytiin läpi budjetti vuodelle 20187 ja ESATKY vuoden 2018 toimintasuunnitelma.

Mitä vuonna 2018?

Ääkköset ja öökköset sekä umlautit kuten münchen@esatky.fi, rölli.mällinen@esatky.fi?

Onko tämä viimeistään jo se vuosi kun maapallon yli seitsemästä miljardista (noin 7,5 miljardia kesällä 2017) ihmisestä olisi muillakin kuin 360 miljoonan English speaking mahdollisuus käyttää omia kirjaimiaan myös sähköposteissa? Hyvä kysymys ja henkilökohtaisesti uskon vuoden 2018 vihdoin olevan se vuosi jolloin tuo tapahtuu. Jos ja kun kaksi suurinta eli Microsoft Office 365 ja Googlen Gmail – ympäristöt alkavat sitä noudattamaan, tällöin se vihdoin olisi mahdollista.

Seurataan tilannetta ja otetaan käyttöön, eikö vaan? Maailma ei ole in English only, enää, vaikka historiallisista syistä Latin-kirjaimisto se mitä käytetty systeemeissä.

Video, video ja mobiili, mobiili – yleistyvät edelleen

Video on se mihin on menty. Perinteisten videoiden lisäksi reaaliaikaiset videopalvelut tulevat siten kasvattamaan räjähdysmäisesti suosiotaan edelleen suosiotaan ja erilaiset chat-tyyliset palvelut.

Eiköhän sosiaalinen media eri muodoissa ole se mikä vaikuttaa eniten. SOME on tulevana vuonna isojen myllerrysten alla. “Sosiaalisuus”, mitä se eri henkilöille tarkoitttaakan, tulee muuttamaan markkinoinnin lisäksi muitakin liiketoiminnan osa-alueita, kuten myyntiä.

Summa summarum: digitaalinen maailma reaaliaikaistuu juuri niin pitkälle kuin vain suinkin mahdollista. Teinien jälkeen nuoret aikuiset, aikuiset, eläkeläiset, osin jopa ala-koululaiset seuraavat perässä, ja siirtyvät livestriimaus-palvelujen pariin.

Ja kaikki tämä tapahtuu käytännössä mobiilisti, puhelimella ja/tai tabletilla.

Mitä ESATKYn osalta vuonna 2018?

Tivian roadshow, GDPR – seminaari?, Venäjän kauppa?, tietoturvaan liittyvä seminaari? Mm. nuo ovat aiheita joiden osalta käydään seminaarinaiheiden osalta läpi.

Seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä!

Kunnon Viikonloppu 2018 – kerro mitä haluat!

laita palautelomakkeella oma ehdotuksesi. Kunnon Viikonloppu oli paikallinen tapahtuma vuonna 2017 ja vuonna 2016 oli Berliinin matka. Mikä se on vuonna 2018?

Loading

Mikä olisi hyvä Kunnon viikonloppu kohde?

Kiitoksia äänestä!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

Kuulumisiin ja hyvää talvea ja kevään odotusta kaikille!

Terveisin Jari, ESATKYn puheenjohtaja 2018