Huhtikuun tervehdys,

Windows XP-tuen päättymisestä oli juttuja, erilaisia artikkeleita ja jopa TV-lähetyksiä maaliskuun aikana mutta edelleen neljännes, siis joka neljäs! Windows-tietokone pyörii sen päällä 8.4.2014 jälkeen. Myös Etelä-Karjalassa Windows XP elää ja voi hyvin. Itse haluaisin henkilökohtaisesti nähdä miten erikoissovellusten osalta joku lähtee päivittämään ne kaikki yrityksen koneet jotka integroitu osaa tehdas- ja tuotantoprosessia, ja siten että valmistajan takuu laukeaa heti jos niitä itse käy päivittämässä. Tuotteet ovat hyvin usein osana koko systeemiä ja tehdasjärjestelmää joten koko paketin uusiminen lähtee laitevalmistajan päästä. Jos sinulla on italialainen systeemi mitä hoidetaan Italiasta käsin niin aika mahdotonta sitä on muuttaa, eikö vaan? Ja tuote on markkinajohtaja koko maailmassa ja oma business pysähtyy kokonaan jos vaihtaisi kaikki.

Samanlaisia esimerkkejä löytyy monia muitakin, ja ne ovat jokapäiväisessä käytössä meillä kaikilla. Oliko edelleen niin että pankkiautomaatit toimivat Windows XP:llä? Ainakin sininen blue screen näkyy Otto-automaateilla jos se on kaatunut…

Syysolumppialaiset Tallinnassa ja Kunnon Viikonloppu yhdistetty tänä vuonna

Kuten tarkkaavaisimmat ovat huomanneet, ESATKYn vuoro on järjestää SyysOlumppialaiset. Yhdistimme siihen samaan yhteyteen myös Kunnon viikonlopun ja kisapaikkana on Tallinna. Sinne on kutsuttu myös lähiseudun yhdistykset. Lue ESATKYn nettisivuilta tarkemmin asiasta.

ESATKYn_pelipaidat_2014
Kevätkokous toukokuussa

Yhdistyksen kevätkokous on toukokuussa. Mitä haluaisit kuulla sen yhteydessä? Laita ehdotuksia tulemaan.

Pelipaidat

ESATKYn osalta uusien pelipaitojen hankintaa suunniteltiin ja siitä virisi keskustelu asian tiimoilta. Sponsoroituja paikkoja (lue: tyhjää tilaa) on lyhythihaisessa paidassa alkuun tosi paljon jäljellä, ainoastaan ESATKYn viime vuonna uusittu logo ja kaksi eri sinistä on varattu.

Haluatko logon uusiin paitoihin?

Kysy lisää johtokunnan jäseniltä asiasta, suunnittelutyö alkanut jo.

huhtikuun terveisin Jari , ESATKYn pj

PS: Mobiilinäkymät ESATKYn sivuista kesältä 2013 ovat alapuolella. Käy katsomassa nykyistä näkymään, olemme TAAS uudistuneet joulupukin kontin mukana tuomien uusien laitteiden tuen myötä, eikö vaan?

Apple iPhone Nokia Lumia 920
iPhone_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista
Lumia_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista