Hyvät jäsenemme ja lukijamme!

ESATKYn osalta on kevätkokous tulossa ja Kytkyn järjestämät SyysOlumppilaiset. Miksi ne ovat jo keväällä? Lue tarkemmin ESATKYn sivuja, tieto löytyy kyllä mutta liittyvät KYTKYn pyöreisiin vuosiin siis.

Kevätkokouksen aihe?

ESATKYn kevätkokous pidetään toukokuussa ja siihen katsotaan sopiva aihe samaan yhteyteen. Miten olisi esteettömyys?

font-awesome-accessibility-icons

eli mitä kaikkea pitää ottaa huomioon jos nettisivustojasi käyttää henkilö jolla on näkö-kuulo-vaikeuksia?

Mitä muuta kesällä 2016?

SOME on tänä vuonna isojen myllerrysten alla. “Sosiaalisuus”, mitä se eri henkilöille tarkoitttaakan, tulee muuttamaan markkinoinnin lisäksi muitakin liiketoiminnan osa-alueita, kuten myyntiä. Facebook oli alkuun kova sana ja  markkinoijat alkoivat käyttämään sitä. Nyt kehitystä on tapahtunut myös sisällöntuotannossa, kanavavalinnoissa, myynnissä, asiakaspalvelussa, mediaympäristöissä, henkilöstöissä ja organisaatioissa.

Video on se mihin nyt mennään. Periscope tekee meistä kaikista videokuvaajoa ja tiiraalijoita, vai  mitä? Perinteisten videoiden lisäksi reaaliaikaiset videopalvelut, kuten Periscope, tulevat siten kasvattamaan räjähdysmäisesti suosiotaan. Jo nyt Snapchat ja Periscope tuovat tähän mahdollisuuden – ja näistä erityisesti Periscopea joka herättää kaikissa ikäryhmissä kiinnostusta.

Summa summarum: digitaalinen maailma reaaliaikaistuu juuri niin pitkälle kuin vain suinkin mahdollista. Teinien jälkeen nuoret aikuiset, aikuiset, eläkeläiset, osin jopa ala-koululaiset seuraavat perässä, ja siirtyvät livestriimaus-palvelujen pariin.

Periscope toimii Twitter-tilin kautta

Seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä!

Hyvää kesän odotusta kaikille!

Terveisin Jari, ESATKYn puheenjohtaja

PS: edelleen ESATKYn sivuilla infoa mikäli selaimesi ja/tai tietokoneesi on vanhaa versiota. Saat www.esatky.fi sivuille tullessasi infoa mikäli käytät esimerkiksi vanhaa selainta. Tarkista samalla jos oma www-sivustosi ei jostain syystä edelleenkään taivu kunnolla tablettien ja älypuhelimien näytölle. Olemme itse asiassa siirtyneet pystysuoriin nettisivuihin, enemmistö katsoo puhelimestaan nettiä pystysuoraan ja Instagram tästä erinomainen esimerkki kuten lehtien nettiversiotkin. Esatky teki responsiivisuuden nettisivuihinsa jo vuonna 2011!