Moi,

kesän aikana on suunnitteilla Kunnon Viikonlopun ohjelma sekä tietenkin matkakohde syyskuulle. Viime vuonna se oli Pietari ja tänä vuonna ? Ehdotuksia otetaan vastaan!

Uusia päivityksiä on tullut ja tulossa

Saimme Nokian Windows-puhelimen helmikuun alussa myös Suomen markkinoille. Monille niin tuttuun Nokia eri mallien Symbian-puhelimiin tuli helmikuussa Annan jälkeen Belle-päivitys. Nyt olemme jo nähneet erilaisia muutoksia jotka molemmat ovat tuoneet erityisesti yrityskäyttäjille. Symbian-puhelimien kysyntä lakannut totaalisesti ja Windows Phone ei ole ehkä kuitenkaan lähtenyt sellaiseen liitoon jota Nokia on toivonut.

Windows 8 lähes lopullinen versio julkaistaan 1. kesäkuuta. Se vaikuttaa sekä kuluttajiin että yrityksiin viimeistään lokakuussa ilmestyneessä sekä ensi joulumarkkinoihin. Joten kannattaa pysyä kuulolla ja seurailla mitä kaikkea IT-rintamalla tapahtuu.

Pilvipalveluista ja sähköisestä taloushallinnosta on kyselty edelleen. Niiden osalta mietimme ohjelmaa vähintään ESATKYn 40-vuotisjuhlien seminaarin puhujien osalta. Lisäksi muutamia koulutusideoita on ensi talvelle jo valmiina myös. 

Osallistu edelleen kyselyymme

Loading

Mikä olisi hyvä Kunnon viikonloppu kohde?

Kiitoksia äänestä!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

Jutellaan ja keskustellaan lisää, niin sosiaalisesti kuin virtuaalisesti. 

Terveisin Jari, ESATKYn puheenjohtaja

PS: ESATKY 40 vuotta lokakuussa, seuraa tiedotustamme

PS2: Hyvää kesää, ja mukavia lukuhetkiä! 

.