Moi,

kesän aikana on suunnitteilla Kunnon Viikonlopun ohjelma sekä tietenkin matkakohde syyskuulle. Viime vuonna se oli Pietari ja tänä vuonna ? Ehdotuksia otetaan vastaan!

Uusia päivityksiä on tullut ja tulossa

Saimme Nokian Windows-puhelimen helmikuun alussa myös Suomen markkinoille. Monille niin tuttuun Nokia eri mallien Symbian-puhelimiin tuli helmikuussa Annan jälkeen Belle-päivitys. Nyt olemme jo nähneet erilaisia muutoksia jotka molemmat ovat tuoneet erityisesti yrityskäyttäjille. Symbian-puhelimien kysyntä lakannut totaalisesti ja Windows Phone ei ole ehkä kuitenkaan lähtenyt sellaiseen liitoon jota Nokia on toivonut.

Windows 8 lähes lopullinen versio julkaistaan 1. kesäkuuta. Se vaikuttaa sekä kuluttajiin että yrityksiin viimeistään lokakuussa ilmestyneessä sekä ensi joulumarkkinoihin. Joten kannattaa pysyä kuulolla ja seurailla mitä kaikkea IT-rintamalla tapahtuu.

Pilvipalveluista ja sähköisestä taloushallinnosta on kyselty edelleen. Niiden osalta mietimme ohjelmaa vähintään ESATKYn 40-vuotisjuhlien seminaarin puhujien osalta. Lisäksi muutamia koulutusideoita on ensi talvelle jo valmiina myös. 

Osallistu edelleen kyselyymme

Jutellaan ja keskustellaan lisää, niin sosiaalisesti kuin virtuaalisesti. 

Terveisin Jari, ESATKYn puheenjohtaja

PS: ESATKY 40 vuotta lokakuussa, seuraa tiedotustamme

PS2: Hyvää kesää, ja mukavia lukuhetkiä! 

.