Elokuun tervehdys,

kesän aikana on nettilomakkeella kyselty mitä aiheita tai mistä aiheista haluaisitte kuulla esityksiä syksyn aikana. Asiaa tarkastellaan viimeistään SyysOlumppialaisissa ja sen pohjalta seuratkaa ESATKYn tiedotusta. Kevätkokouksen yhteydessä olleet viinimaistiaiset saivat erinomaisen arvosanan ja samalla kertaa kuulimme mitä on esim. 4G-verkkojen tilanne Etelä-Karjalan alueella.

Syysolumppialaiset Tallinnassa ja Kunnon Viikonloppu yhdistetty tänä vuonna

ESATKYn vuoro on järjestää perinteiset SyysOlumppialaiset. Yhdistimme siihen samaan yhteyteen myös Kunnon viikonlopun ja kisapaikkana on tänä vuonna Tallinna. Sinne on kutsuttu myös lähiseudun yhdistykset.

Pelipaidat

ESATKYn osalta uusien pelipaitojen hankintaa suunniteltiin ja siitä virisi keskustelu asian tiimoilta. Asia on tältä osin haudattu koska ei tullut juuri ollenkaan sponsoriyhteydenottoja paitojen osalta. Näin tällä kertaa.

Oikein hyvää syksyä ja palataan seminaarien ja kokousten merkeissä!

Elokuun terveisin Jari , ESATKYn pj

PS: Mobiilinäkymät ESATKYn sivuista kesältä 2013 ovat alapuolella. Käy katsomassa nykyistä näkymää, olemme taas uudistuneet ja pysymme ajan hermolla mm. trensitermin mobiiliresponsiivisuuden osalta . Huomaatko eroja viime kesään jos käyt ESATKYn sivuilla puhelimella tai tabletilla?

Apple iPhone
kesä 2013 näkymä

Nokia Lumia 920
kesä 2013 näkymä

iPhone_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista
Lumia_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista