Elokuun tervehdys,

Kesä on mennyt ja ESATKYn osalta on muutamassa tilaisuudessa kerrottu Tieto- ja Viestintätekniikan ammattilaiset eli TIVIAsta. Muuten olemme viettäneet sateista kesää ja infonneet Mikkelin yhdistyksen järjestämistä SyysOlumppialaisista.

Windows 10 ilmestyi 29.7 – oletko valmis?

Kesän suurin uutinen on ilman muuta Windows 10, seuraava Microsoftin käyttöjärjestelmä. Sen osalta päivitykset ovat alkaneet ja samalla myös uusi selain, Microsoft Edge, on tullut markkinoille. Mitkä ovat omat kokemuksesi uudesta selaimesta ja uudesta käyttöjärjestelmästä? Kerro kokemuksesi palautelomakkeella.

ESATKYn sivuille on myös laitettu info mikäli selaimesi ja/tai tietokoneesi on vanhaa versiota. Saat www.esatky.fi sivuille tullessasi infoa mikäli käytät esimerkiksi vanhaa selainta. Tarkista samalla jos oma www-sivustosi ei jostain syystä edelleenkään taivu kunnolla tablettien ja älypuhelimien näytölle.

Googlen mobiilitestauksen linkki:

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Lopputulos (toivottavasti) on tämän tyylinen:

google-testi-esatky

Jos testin tulos näyttää vihreää, sivusto on tältä osin kunnossa. Kuten jo Tiedote 2/2015 – infossa kerroin: ESATKY on siis eturivissä, ollut vuodesta 2012 asti responsiivisuuden osalta.

Mitä ESATKYn osalta syksyllä 2015?

Windows 10, pilvipalvelut, verkkokauppa, Venäjän kauppa, mm. nuo ovat aiheita joiden osalta käydään syksyn seminaarinaiheiden osalta läpi.

Seuraa tiedotusta tai ota yhteyttä!

Kunnon Viikonloppu 2016 – osallistu kyselyyn

Olemme suunnittelemassa Kunnon Viikonloppu – matkaa vuodelle 2016. Lentotoiminnan (väliaikainen?) loppuminen haittaa hieman kohteita mutta vastaa kyselyyn tai laita palautelomakkeella oma ehdotuksesi.

Loading

Mikä olisi hyvä kohde matkan osalta?

Kiitoksia äänestä!
Olet jo äänestänyt!
Valitse vaihtoehto!

    Hyvää syksyn alkua kaikille!

    Terveisin Jari, puheenjohtaja