Arvoisa lukija,

ESATKYn nettisivut ovat kokeneet täydellisen remontin viimeisen parin vuoden aikana. Riippumatta siitä millä laitteella tulet, eri merkkisellä älypuhelimella, tabletilla, eri selaimilla kuten Internet Explorerilla, Chromella, Mozilla Firefoxilla, Operalla, Safarilla, Dolphinilla niin www.esatky.fi sivuilla otetaan huomioon näytön koko, pysty- ja vaakasuunta sekä käytetty käyttöjärjestelmä (Windows, OS/X, iOS, Android, Windows Phone). Kerro palautteesi jos sinusta tuntuu että käyttämälläsi laite – selain yhdistelmällä nämä sivut näkyvät jotenkin oudosti.

Muita muutoksia vuonna 2012

ESATKY täyttää lokakuussa 40 vuotta ja yksi selvästi näkyvä muutos on tehty Etelä-Saimaan Tietojenkäsittely-yhdistyksen historiassa:

1972 – 2012

2012 –

Kerromme lisää uuden logon synnystä ja muista muutoksista vuosien 1972 – 2012 aikana:

  • 20.10.2012 lauantaina ESATKY 40v juhlaseminaari ja juhlat

Ilmoittaudu mukaan!  Lisätietoja saat johtokunnan jäseniltä sekä luonnollisesti ESATKYn nettisivuilta.

Loppuvuosi 2012 

Marras-joulukuussa ovat vuorossa ESATKYn pikkujoulut mutta niistä tiedotetaan Twitterin ja nettisivujen kautta tarkemmin. Twitter ei ole vielä lyönyt itseään läpi mutta jouluna 2012 se viimeistään tulee monelle tutuksi koska Windows 8:ssa ja uusissa Nokia Lumia – puhelimissa Twitter on integroitu osaksi tietokoneen ja puhelimen käyttöönottoa. Näin tapahtuu jo nyt Applen Macissa, iPadissa ja iPhonessa joten sama ilmiö tulee takuuvarmasti myös Microsoftin tuotteille. Samalla tavalla Android-pohjaisissa laitteissa on myös viety sekä Facebook- että Twitter-integrointi jo osaksi laitteen käyttöönottoa.

Syyskuun 2012 terveisin Jari Harju