Lokakuun tervehdys,

syksyn aikana on nettilomakkeella kyselty mitä aiheita tai mistä aiheista haluaisitte kuulla esityksiä syksyn aikana. Katsomme marraskuun alussa järjestetäänkö ajankohtaisesta aiheesta seminaaria. Tivia on järjestämässä Road Show – kiertueen ensi vuoden alussa ja pyrimme tiedottamaan siitä mikäli paikkakunnaksi valikoituu Lappeenranta.

Tekniikka kehittyy – kehitymmekö mekin?

näin se tekniikka ja termit kehittyy. Olkoon tämä opetuksena miten me mietimme asioita kun olemme ”Six Feet Under” itse kukin. Muistui asia mieleen eri sukupolvien välisestä keskusteluista ja sattui aivan loistava Fingerpori aiheeseen. Vähän sama juttu kun pyysin ottamaan 1990-luvulla kopion disketistä ja laittamaan sen minulle niin katson sitä. Se tuli Enso-Gutzeitin pääkonttorista kopiokoneella otettuna valokopiona sisäisessä postissa…

lennatin-ja-tekniikan-historiaa

Syysolumppialaiset Tallinnassa ja Kunnon Viikonloppu pidettiin Tallinnassa

ESATKYn vuoro oli järjestää perinteiset SyysOlumppialaiset. Yhdistimme siihen samaan yhteyteen myös Kunnon viikonlopun ja kisapaikkana oli tänä vuonna Tallinna. Tallinnasta voi lukea ESATKYn artikkeleista lisää.

Sääntömääräinen syyskokous ja joululounas joulukuussa

Seuratkaa ESATKYn tiedostusta, palaamme tarkemmin syyskokouksen ajankohdasta myös.

Tästä jatketaan ja hyvää talven odotusta!

terveisin Jari Harju

PS: Mobiilinäkymät ESATKYn sivuista 25.6.2013 olivat alla olevan näköiset. Käy katsomassa nykyistä näkymää, olemme taas uudistuneet ajan hengessä, eikö vaan?

Apple iPhone Nokia Lumia 920
iPhone_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista
Lumia_mobiilinakyma_ESATKYn_sivuista