Hyvät Esatkyläiset,

 

ESATKY järjestää perinteisen Kunnon Viikonlopun 2.-4.9.2016. Jännittävässä äänestyksessä Berliini löi alle sadalla äänellä Kouvolan. Sinne siis ehkä joku toinen kerta – jos silloinkaan.

Meille on varattu 20 paikkaa Finnairin lennolle, joka lähtee Helsinki-Vantaalta pe 2.9. klo 8.00 ja on perillä 9.05. Paluulento lähtee su 4.9.  klo 19.10 ja saapuu 22.00. Ajat ovat paikallista aikaa. Meille on varattu 20 hengen bussi Eteläpäältä, joten lentokenttäkuljetukset kotimaassa ovat kunnossa. Berliinissä meillä on myös bussikuljetus molempiin suuntiin. Menomatkalla on ennen hotelliin menoa myös kaupunkikierros. Opas puhuu myös suomea.

Hotellimme on Hotel Arcadia, jossa meillä on 10 x 2hh.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen markus.saukkonen@kaakontieto.fi, minkä jälkeen mukaan mahtuville tulee erillinen ohje varausmaksun (150 €) sekä loppumaksun maksamisesta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensisijaisesti matka on tarkoitettu jäsenillemme.

Huom! Hinnat ilmoitetaan jäsenille lähetettävässä jäsenkirjeessä sähköpostissa.

terveisin johtokunta

 

Haluatko Jukolaan toimitsijaksi?
Liity ESATKYn ja Tivian jäseneksi