Mikä on ESATKY?

ESATKY, Etelä-Saimaan Tietojenkäsittely-yhdistys ry, on vuonna 1972 perustettu paikallinen tietojenkäsittely-yhdistys. Tänä päivänä yhdistyksessä on noin 170 jäsentä. Jäsenistö koostuu pääosin Lappeenrannassa pääpaikkaansa pitävien yritysten henkilöstöstä sekä muiden Etelä-Karjalassa sijaitsevien paikallisten pk-yritysten työntekijöistä. Lisäksi on myös muutamia kymmeniä yksityishenkilöitä liittynyt jäseneksi.

ESATKY kuuluu osana Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:hyn, TIVIA ry. Jos haluat liittyä Tivian jäseneksi => Tivian jäsenyyden kautta voit valita omaksi paikallisyhdistykseksi ESATKY:n. Tarkemmat tiedot liiton jäseneduista löytyy osoitteesta http://www.tivia.fi/.

ESATKY osallistuu paikallisiin tapahtumiin lähinnä puhujien kautta. Lisäksi koulutus- ja tapahtumatoimintaa pyritään aktivoimaan vuosittain ajankohtaisista aiheista.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n kotisivuilta osoitteesta Tivian koulutus ja tapahtumat – linkistä löytyy kattavasti kaikkien Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n jäsenyritysten koulutukset.

Tivian ja ESATKYn jäsenet saavat suoraan sähköpostiinsa osana liiton jäsenyyttä myös viikkotiedotteet, sekä koulutustiedotteet niin halutessaan. Paikallisjäsenille tiedotus hoidetaan erillisillä infoilla ja/tai nettisivujen kautta.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää.

terveisin johtokunta