TERVETULOA DUSTININ KIERTUEELLE

Tulevaisuuden päätelaitteet ovat täällä ja heti saatavilla Dustinilta!

Dustinin kevään kiertue järjestetään maaliskuun aikana kuudessa kaupungissa: Turku, Helsinki, Lappeenranta, Kuopio, Seinäjoki ja Lahti. Kiertue tarjoaa oivan tilaisuuden päästä kuulemaan alan ammattilaisten puheenvuoroja uusimpien päätelaitteiden tuomista mahdollisuuksista. Paikalla ovat Dustinin ammattilaisten lisäksi jopa 18 yhteistyökumppanin asiantuntijaa tarjoten ajankohtaista tietoa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus käydä asiantuntijoiden kanssa läpi eri ratkaisujen soveltamista omaan organisaatioonne.

Kiertuetilaisuudet koostuvat Dustinin ja valmistajien järjestämistä luennoista sekä laajasta laitenäyttelystä.

Tilaisuuden aikana osallistujat saavat katsauksen johtavien ratkaisutoimittajien kehityssuuntauksiin. Tämän lisäksi osallistujilla on luentojen ohella mahdollisuus keskustella eri asiantuntijoiden kanssa oman yrityksen haasteista ja kehityksestä sekä tietysti nauttia mukavasta tunnelmasta ja hyvästä ruuasta. Tilaisuudet päätetään päivälliseen, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vielä viettämään iltaa Afterwork-aktiviteettien merkeissä. Tarkista kiertueen sivulta paikkakunnan Afterwork-aktiviteetti sekä päivän tarkempi Agenda.

Ilmoittaudu mukaan ja merkitse itsellesi kalenteriisi! Ilmoita myös samalla osallistutko Afterworkiin tilaisuuden jälkeen. Tilaisuudet on tarkoitettu yritysten sekä julkishallinnon IT-päättäjille.

Lappeenranta
Holiday Club Saimaa
Maanantai 19.3.2018

Ilmoittaudu tästä.

Pärnun matka 27.-29.4.2018 - Olumppialaiset ja MITTY 30v